0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

NBA IGRAČI SU KLASA IZNAD: Janis preko 40, brutalni Markanen vodio odličnu Finsku!

Objavljeno: 06.09.22 u 19:38

Košarkaši Grčke su savladali Ukrajinu i pored prednosti te ekipe na poluvrmeenu. Ipak su Heleni dodali gas i u nastavku praktično razbili rivla, a rezultat treće deonice bio je 32:11, dok je susret završen 99:79. Janis Adetokumbo je odigrao čudovišnu utakmicu, pa je ubacio 41 poen i imao devet skokova. Sa druge strane najefikasniji bio je Mihajljuk, sa 16.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Finci su porazili domaćine Čehe i stavili ih u jako nezgodnu situaciji, a rezultat na kraju iznosio je. Najefikasniji je bio Lauri Markanen koji je meč završio 34 poena i 10 skokova, dok je Sasu Salin dodao 23. Jan Veseli je u ekipi Češke susret završio sa 15 poena i šest skokova.

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Litvanija je ostavila svoje šanse za plasman dalje u životu, jer su savladali Mađarsku 64:87. Najbolji u retovima baltičke selekcije bio je Jonas Valančijunas sa 21 poenom i osam skokova, dva poena manje i isti broj skokova imao je Domantas Sabonis. Grigonis je dodao 15 poena. U poraženom timu Zoltan Perl je ubacio 16 poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter