0
U pripremi

FOTO: KSS

JOKIĆ POKAZAO ZAŠTO JE NAJBOLJI NA SVETU: Srbija slomila Izrael! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.22 u 22:53

Košarkaši Srbije su na najozbiljnijem meču u dosadašnjem toku Eurobasketa bili bolji od Izraela rezultatom 89:78.

Izraelci su u jednom trenutku prišli na samo dva poena razlike (65:63) u četvrtoj četvrtini, ali je u tom trenutku Srbija odgovorila na maestralan način, serijom od 13:0! Od kojih je Jaramaz vezao 7 poena!

Nikola Jokić je predvodio naše košarkaše sa 29 poena i 11 skokova. Odigrao je njegovu prepoznatljivu utakmicu iz Denvera, a upisao je i 5 važnih asistencija. Vasilije Micić je dao 19 poena, Jaramaz i Kalinić po 7.

U redovima Izraela, najefikasniji je bio Deni Avdija koji je ubacio 14 poena, dok je Sorkin dodao 11. Odlučujuću trojku na utakmici postigao je Nikola Kalinić uz faul i stavio tačku na ovaj meč.

Srbija je ovom pobedom ostala jedina reprezentacija u grupi D sa maksimalnim učinkom, a poslednji meč igrati u četvrtak protiv Poljske u 21 čas. Poljaci imaju skor od 3:1 i biće to odlučujuća utakmica za prvo mesto u grupi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter