0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

FOTOGRAFIJA KOJA JE ZABRINULA CELU SRBIJU: Nedović povredio mišić, sa hladnom oblogom na nozi presedeo drugo poluvreme! (FOTO)

Objavljeno: 06.09.22 u 23:13

Dodatni pregledi biće obavljeni sutra tokom dana!

U okviru 4. runde D grupe na Evropskom prvenstvu u košarci, snage su u prestonici Češke Republike odmerile selekcije Srbije i Izraela. Orlovi su rutinski stigli do četvrte uzastopne pobede na prestižnom turniru. Četa Svetislava Karija Pešića slavila je sa ubedljivih 89:78 i za korak se približila plasmanu u narednu fazu takmičenja sa vodeće pozicije.

Našu selekciju u četvrtak očekuje poslednji duel u grupnoj fazi. Protivnik je reprezentacija Poljske, koja je u dosadašnjem delu turnira ostvarila tri pobede i jedan poraz, pa će ta utakmica direktno odlučivati pobednika grupe. Susret je na programu od 21 čas u hali ‘O2‘ u Pragu.

Košarkaši su prethodnih dana zaslužni za osmehe na licima srpskih navijača, ali jedna vest iz Praga zabrinula je kompletnu košarkašku javnost. Naime tokom prvog poluvremena Nemanja Nedović je doživeo povredu mišića, seo je na klupu i više nije ulazio u igru do kraja meča. Nemanja je fotografisan sa hladnom oblogom na nozi, a nadamo se da duel sa jednim od izraelskih reprezentativaca neće biti koban po Nemanju kada je nastavak prvenstva u pitanju. Srpskom asu želimo brz oporavak, uz nadu da će već protiv Poljske pomoći saigračima da zabeleže novi trijumf.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter