0
Evropske lige

FOTO: bolognafc

PREDSEDNIK BOLONJE O OTKAZU SINIŠE: Najteža odluka moje karijere!

Objavljeno: 06.09.22 u 18:30

Posle tri i po godine na stadionu Renato Dalara, Siniša Mihajlović više nije trener Bolonje Fudbalski klub  nije baš najbolje otvorio ovu sezonu, jer je u uvodnih pet kola uzeo isto toliko bodova, čime čelnici tog kluba nisu zadovoljni. Tako da već uveliko spremili otkaz za Sinišu Mihajlovića, koji je već dugi niz godina na čelu stručnog štaba tog kluba.

Povdom toga oglasio se i predsednik tog klbua, Džoj Saputo.

„Ovo mi je najteža odluka od kada sam predsednik Bolonje. Proživeli smo sa Sinišom i divne i bolne trenutke koji su zacementirali odnos koji nije samo profesionalan već iznad svega i ljudski. Mihajlović se borio sa bolešću i to hrabrošću i odlučnošću od prvog dana je hteo da se zna o njegovom zdravstvenom stanju“, stoji u saopštenju Bolonje koje je potpisao predsednik Saputo.

„Ceo klub i ceo grad su stali uz trenra u tom teškom treutku, a Mihajlović je uvek hteo da bude ocenjen na osnovu svog rada. Sada je vreme da promenimo trenera, to je bolna odluka koja će biti dobra za tim i klub“.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„Odnos koji svi imamo sa Sinišom ide iznad profesionalog aspekta“, dodaje Saputo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter