0
Odbojka

FOTO: Hotsport

ODBOJKAŠKI KLUB PARTIZAN EFBET: Predstavljeni timovi za narednu sezonu! (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.22 u 13:14

 

Odbojkaški klub Partizan Efbet predstavio je danas planove za narednu sezonu i najavio joss bolje rezultate u muškoj i ženskoj konkurenciji.
Predstavljeni su prvi timovi u muškoj i ženskoj konkurenciji, ćlanovi elitnih Superliga, kao i drugi timovi koji che se takmicciti u rangu ispod.

„Imamo više od 30 trenazznih selekecija, 650 dece, sa kojima radi 20 trenera, trudimo se da se strateški oslonimo na naš potencijal. U novu sezonu ulazimo sa puno elana, kao i uvek daćemo sve od sebe, a siguran sam da rezultat neće izostati“, izjavio je prvi čovek kluba Željko Tanasković na konferenciji za medije na kojoj je potpisan trogodissnji ugovor o sponzorstvu sa kompanijom „Efbet“. Ispred novog sponzora skupu je prisustvovala Cvetina Georgijeva

Odbojkaši Partizana, aktuelni osvajači Kupa Srbije, naredne sezone igraće u novoj dvorani u Padinskoj skeli, a odbojkašice ostaju u dvorani „Master“ u Zemunu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter