2
ATP

FOTO: STARSPORT

VEST DANA: Đoković igra na Australijan openu! (FOTO)

Objavljeno: 05.09.22 u 16:54

Srpski as se vraća na omiljeni grend slem!

Najbolji srpski teniser, kao i jedan od najboljih igrača u istoriji belog sporta, Novak Đoković, igraće na Australijan openu 2023. godine. Predsednik Teniskog saveza Australije, Krejg Tajli, potvrdio je ovu radosnu vest poznatom novinaru Luisu Alfredu Alvarezu.

-Juče sam direktno od Krega Tajlija čuo da će Novak Đoković sigurno igrati na Australijan openu 2023. godine – poručio je Alvarez na Tviteru.

Očigledno je da će Đokoviću od strane tamošnje vladajuće strukture biti ukinuta trogodišnja zabrana izdavanja vize, koju mu je Vlada Australije izrekla uz važnu napomenu koja kaže da presuda može biti poništena u ‘određenim okolnostima’.

Kompletna javnost veruje da će Novak izbeći neprilike i da neće preživljavati teror kao što je to bio slučaj u prvim danima 2022. godine u Melburnu.

0
0

2 Komentara

  1. Mislim da bi trebalo da dobro razmisli za učestvovanje na AO, jer svi znamo kako su se idiotski ponašali prema njemu namerno su ga navukli na tanak led da bi bi mu ispirali mozak zarad nekih političkih poena a sve je moglo biti drugačije jednostavno nisu mu trebali dati medicinsko izuzeće i tačka.Novak bi trebalo ignorisati i igranje u SAD i Kanadi i sve ostale države gde se politika umešala u sport i naravno svi sportisti svih profila bi to trebalo ignorisati da se jednom za svagda reši problem a to je da se sportisti takmiče i bore za najbolje rezultate a političari da se bore za što bolji život građana i da svi u miru živimo inapredujemo u svim sferama

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter