0
Evrobasket 2022

Milos Teodosic and Danilo Andjusic (R) Kosarka-FIBA Olympic Qualifications 2021 Final match between Serbia and Italy Beograd, 04.07.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SUJETA KOD NJEGA NE POSTOJI: Precrtani košarkaš pohvalio igru Srbije!

Objavljeno: 05.09.22 u 22:59

Košarkaši Srbije igraju sa selekcijom Finske meč u okviru trećeg kola grupne faze ovogodišnjeg izdanja Evrobasketa. Igraju solidno Orlovi u dosadašnjem toku turnira, u dva meča su upisali dva trijumfa, a ova utakmica je samo potvrda sjajne forme naše selekcije, Srbija igra apsolutno prelepo, a rezultat na kraju je iznosio 100:70.

Utakmica je obeležena sjajnom igrom naše selekcije, a jedan od igrača koji se nija našao ni na širem spisku, Danilo Anđušić, pohvalio je svoje kolege iz reprezentacije.

Baš lepa košarka – napisao je bek na Tviteru.

Da podsetimo, on je ranije ovog leta o izostanku njegovog imena sa šireg spiska reprezentacije rekao sledeće.

– Bilo mi je krivo, jer mislim da sam zaslužio da budem na širem spisku. To je sada završena priča, pratiću ih i želim im sreću. Imamo tim za najviši mogući plasman i verujem da možemo to i da ostvarimo.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter