0
Evrobasket 2022

Czech - Serbia, Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, Ceska - Srbija, 3.9.2022. Prag, Ceska photo: Matias Horak/STARSPORT

SRBIJA PREKO FINSKE MOŽE DA OBEZBEDI PLASMAN U NAREDNU RUNDU: Evo gde i kada možete gledati ‘Orlove’!

Objavljeno: 05.09.22 u 11:23

Puna podrška za naše ‘Orlove’!

Danas od 21h u Pragu, košarkaška reprezentacija Srbije igra duel trećeg kola Evropskog prvenstva, a rival našoj selekciji će biti Finska. Srbija će potencijalnom pobedom obezbediti plasman u narednu rundu takmičenja, a bitno je reći da i u ovom duelu, kao i u prethodna dva, izabranici Svetislava Karija Pešića važe za apsolutne favorite. Finska je ipak neko koga nikako ne možemo da zanemarimo, jer oni uvek traže svoju šansu iz prikrajka.

VESTI O KOŠARKAŠKOJ REPREZENTACIJI:

Daleko najveća opasnost iz redova Finske preti od krilnog centra Laurija Markanena, koji već nekoliko sezona igra dosta dobro u okviru NBA lige.

Prenos reprezentacije Srbije biće obezbeđen na RTS-u i Sport Klubu, pa se može reći da će cela Srbija biti u mogućnosti da prati utakmicu ‘Orlova’.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter