0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

SRBIJA OSTAJE JEDINA NEPORAŽENA U GRUPI: Raspoloženi Madar nedovoljan za Poljsku!

Objavljeno: 05.09.22 u 16:04

Košarkaši selekcije Poljske su bili bolji od kolega iz selekcije Izraela u okviru trećeg kola grupne faze ovogodišnjeg izdanja Evrobasketa, a rezultat na kraju je iznosio 85:76. Ušli su bolje nominalni domaćini u meč, i otišli na osetniju razliku, druga deonica je prošla u egalu, da bi na početku nastavka Poljaci i rešili meč. Do kraja je Izrael pokušao da se vrati, ali bezuspešno.

Najbolji u belom dresu bio je Ej-Džej Sloter koji je meč završio sa 24 poena i pet asistencija, dvocifreni su bili još i Cel i Balcerovski sa 13, odnosno 17 poena, dok je odlični Mateuš Ponitka duel završio sa 11 poena, osam asistencija, i sedam skokova.

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

Kod Izraelaca najviše se istakao Jovel Zusman sa 18 poena, dok je Jam Madar susret završio sa 17 poena i tri asistencije. U narednoj rundu Izrael očekuje meč sa Srbijom, dok Poljaci čekaju Holandiju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter