3
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

SRBI I POLJACI ZAJEDNO VREĐALI IZRAELCA: Igrač Partizana trpeo uvrede! (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.22 u 18:15

Košarkaši selekcije Poljske su bili bolji od kolega iz selekcije Izraela u okviru trećeg kola grupne faze ovogodišnjeg izdanja Evrobasketa, a rezultat na kraju je iznosio 85:76.

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

Kod Izraelaca najviše se istakao Jovel Zusman sa 18 poena, dok je Jam Madar susret završio sa 17 poena i tri asistencije, a upravo je košarkaš Partizana bio meta uvreda navijača Poljske, a i nekolicine ljudi iz Srbije.

Izraelac je u jednom momentu fauliran na šutu sa distance, i tim povodom je dobio tri slobodna bacanja, a dok se pripremao da ih izvezde sa jednog dela tribina se začulo skandiranje: „Pič#o grobarska“. U narednoj rundi Izrael se sastaje upravo sa našom reprezentacijom.

Standings provided by SofaScore LiveScore


 

0
0

3 Komentara

  1. .Ti koji vredjaju ovog postenog momka, da se nisu ozenili, zenski polni organ, nikad ne bi videli. Puci ce taj “ drzavni ptohekat“ ,kad tad zajedni sa lopovom Covicem. Nicija nije gorela do zore.

    0
    0
    Odgovori
  2. To nisu Srbi, to je nuz produkt bolesnog covica, najgori sljam. Sto se tice tih poljaka, primetno je bujanje fasizma, kao kod ukrajinaca, litvanaca i te sitne boranije.

    0
    0
    Odgovori
  3. I tamo su stigli huligani Zvezini da vredjaju igraca Partizana uz pomoc poljskih otpadnika, sram ih bilo, dokazuju se na svakom mestu ko su i sta su/otpadnici od normalnog drustva/. Bravo Madar, ziveo PARTIZANMI

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter