0
Košarka

FOTO: FIBA

SRAMOTA KAKVA SE RETKO VIĐA I ‘TANKO’ SAOPŠTENJE OD STRANE FIBA: Sudije direktno uticale na rezultat duela – ‘Srednjoškolska košarka!’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.22 u 08:54

‘Kriminalno’ loše suđenje tokom dosadašnjeg dela Evropskog prvenstva!

Reprezentacija Litvanija uložila je žalbu FIBA-i, a razlog je činjenica da su oštećeni za jedno slobodno bacanje, koje je trebalo da ih sleduje zbog tehničke greške. Naime, Litvanija je poražena od Nemačke rezultatom 109:107, a u samoj završnici treće deonice, kada je selektor Nemačke – Herbert dobio tehničku grešku, sudije reprezentaciji Litvanije nisu dodelile slobodno bacanje. Na pritužbe Litvanije ubrzo se oglasila i FIBA:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

‘Žalba ne može da bude usvojena jer su razlozi za prostest dostavljeni posle predviđenog roka od 60 minuta posle završetka utakmice. Takođe, i da je žalba dostavljena u propisanom vremenu, bila bi odbijena, pošto navedeni razlog nije jedan od razloga zbog kojih se žalba može podneti.’ – stoji u saopštenju.

Revoltirani su bili reprezentativci Litvanije, Grigonis i Valančijunas.

‘Koštali su nas utakmice, a sada idu kući i to je to.’ – rekao je Grigonis, da bi potom dodao njegov saigrač, gorostasni NBA centar:

‘Ne znam šta da kažem kada sudije zaborave da ti daju bacanje. Kako je to uopšte moguće, to je srednjoškolska košarka!’

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter