1
Košarka

James Nunnally Vojvodina v Mladost - Mozzart Super League Season 2022/2023 on August 20 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZANOV VRTIĆ NAJBOLJI NA PRVOJ PROVERI: Debitovala skupa pojačanja, ali pobeda u znaku „dece“ Partizana!

Objavljeno: 05.09.22 u 21:20

Košarkaši Partizana su u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu u okviru priprema za novu sezonu. Tim Željka Obradovića je na  turniru u Čačku humanitarnog karaktera pobedili kraljevačku Slogu relativno ubedljivo – rezultat na kraju je bio 108:83.

Najefikasniji u crno-belom na ovoj utakmici bili su jedni od najmlađih košarkaša Tristan Vukčević i Uroš Trifunović sa po 21 poenom, a istakli su se i mladi Mihailo Petrović sa 12 i Đorđije Jovanović sa 11 poena.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Na meču su debitovali i Dante Egzam, ali i Džejms Naneli.

 

0
0

1 Komentara

  1. Vukcevic, Koprivica, Smajli, Trifunovic, Djordjije Jovanovic i spidi gonzales Mihajlo Petrovic su mladost koja obecava i raduje, suvo zlato Partizana i buducnost srpske kosarke. Ostoja i Zeljko prave nesto slicno sto je Kica napravio sa Djordjevicem, Danilovicem, Rebracom i ostalim klincima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter