0
Košarka

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije PLAY OFF Semi Final Polufinale season 2018-2019 Partizan v FMP from left Novica Velickovic Djordje Gagic Nikola Jankovic Rade Zagorac Belgrade, 07.06.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NEKADAŠNJI KOŠARKAŠ PARTIZANA PRED POTPISOM: Želi ga francuski klub, sigurno je dobio sjajnu ponudu!

Objavljeno: 05.09.22 u 15:28

Očekuje se ozvaničenje uskoro.

Doskorašnji košarkaš Partizana Đorđe Gagić, nakon dobre sezone u Lijetkabelisu, blizu je novog angažmana. Naime, prema navodima Mozzart Sporta, iskusni centar će se preseliti u Francusku i to u Pro A ligu, gde bi trebao da potpiše za debitanta, ekipu ADA Bloa.

Gagić je sa Lijetkabelisom stigao do finala kupa Litvanije, nakon velike senzacije u polufinalu i pobede nad Žalgirisom. Takođe, litvanski klub je igrao i nokaut fazu Evrokupa.

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije finale season 2018-2019
Crvena Zvezda v Partizan
Djordje Gagic Mouhammad Faye
Belgrade, 10.06.2019
foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

Bivši centar crno-belih u Lijetkabelisu je igrao zajedno sa još jednim srpskim košarkašem Nikolom Radičevićem, dok ih je sa klupe predvodio Nenad Čanak.

Na 40 mečeva u nacionalnom šampionatu prosečno je beležio 13.8 poena, 4.8 skokova i 1.4 asistenciju, dok je u Evrokupu odigrao 18 utakmica sa prosekom od 10.9 poena, 4.9 i 1.2 asistencije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter