0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Atalanta_BC

MONCA I DALJE NA NULI: Atalanta sigurna za čelo tabele, Salernitana i Empoli podelili bodove!

Objavljeno: 05.09.22 u 20:37

U ponedeljak u popodnevnom terminu odigrana su dva meča pete runde Serije A.

Fudbaleri Atalante su bili na gostovanju kod Monce, ekipe koja jedina još uvek nema ni bod osvojen u ovoj sezoni Serije A, gde su slavili 0:2. Mogli su domaći do prednosti već nakon 30 sekundi igre, a u uvodnom delu meča su imal još nekoliko prilika ipak to je bilo sve od njih. Kako je vreme odmicalo pritisak gostiju je rastao, pa je tako najpre Rasmus Hejlund u 57. minutu doneo prednost svom timu, da bi svega par minuta kasnije Marion autogolom postavio konačan rezultat.

Što se meča na jugu Italije tiče, Salernitana i Empoli su odigrali nerešeno 2:2. Poveli su gosti preko Martina Satriana nakon pola sata igre, ali su domaći došli do izjednačenja golom Paskala Mazokija desetak minuta kasnije. Poveli su potom igrači Salernitane preko Bulaje Dija u 61. minutu, ali deset minuta pre kraja meča Sem Lejmers je postavio konačan rezultat.

Atalanta je trenutno lider na tabeli sa 13 osvojenih bodova, Salernitana je sa šest bodova trenutno deseta, Empoli je pet mesta ispod sa dva boda manje, dok je Monca zakucana za dno bez osvojenog poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter