0
Evrobasket 2022

Nikola Milutinov Friendly basketball game Serbia - Lithuania 10.8.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

MILUTINOV STIGAO U HOTEL I ODMAH RAZGALIO NAVIJAČE: ‘Pun sam energije, jedva čekam da igram!’

Objavljeno: 05.09.22 u 11:50

Spreman je da pomogne ekipi u pohodu na sam vrh Evrope!

Srbija se danas od 21h u Pragu sastaje sa selekcijom Finske. Selektor Kari Pešić sinoć je najavio ono što će se danas desiti, a to je dolazak Nikole Milutinova koji se oporavio od povrede. Po dolasku u hotel – Milutinov je imao snažnu poruku za sve:

‘Pun sam energije, jedva čekam da igram. Bilo mi je teško i krivo, imao sam veliku želju da igram od prvog dana, ali šta je tu je. Došao sam, idemo dalje. Gledao sam prve mečeve, izgledamo sjajno, samo tako treba da nastavimo!’ – rekao je srpski centar koji nastupa u NBA ligi.

VESTI O KOŠARKAŠKOJ REPREZENTACIJI:

Naši reprezentativci su duele sa Holandijom i Češkom igrali bez njega, a očekuje se da svoje prve minute na ovom Evropskom prvenstvu zabeleži koliko večeras, kako bi se što pre uigrao sa ostatkom tima.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter