1
Domaći fudbal

head coach Sasa Mrkic Kolubara v Radnicki Nis, Mozzart Super Liga 2022/2023 on August 17, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LALATOVIĆ JE STIGAO UMESTO NJEGA: Mrkić navodi da je smenjen bez razloga – osvojio sam 7 bodova sa slabijim timom!

Objavljeno: 05.09.22 u 14:08

Nije mu baš najjasniji ovaj potez kluba.

Nenad Lalatović se po treći put vratio u Radnički iz Niša, a kako to uvek biva, da bi se pojavio novi trener – stari mora da napusti klub. Upravo se to desilo sa Sašom Mrkićem, koji je u razgovoru za Mozzart Sport objasnio da mu razlozi za smenu nisu jasni.

Evo, upravo častim drugare, i to sa dva pića. Prvo što sam postao trener Radničkog, drugo što sam smenjen. Lepo ste, baš vi, na konferenciji posle subotnje utakmice pitali mog kolegu Lintu za to što ga je klub istrpeo posle šest uzastopnih poraza. A šta ja da kažem – počeo je Mrkić.

head coach Sasa Mrkic and Sasa Marjanovic react
Kolubara v Radnicki Nis, Mozzart Super Liga 2022/2023 on August 17, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Potom je analizirajući ekipu istakao da je imao znatno slabiji tim od njegovog prethodnika, a da je uspeo da ostvari određene rezultate i pored teškog rasporeda. Takođe, rekao je i da je ekipa igrala napadački, dopadljivom u svim susretima osim protiv Mladosti.

Mislim da sam smenjen bez valjanog razloga. Odlazim uzdignuta čela, i zbog toga kako sam ja radio i kako se ponašao, ali i zbog toga kako je ekipa igrala. Imao sam, rekao bih, dosta slabiji tim od mog prethodnika, podigao ekipu, osvojio sedam bodova. Igrali smo dopadljivo i napadački, osim protiv Mladosti kada smo, da se zadržim samo na sportskom delu, ostali bez goriva. Nisam imao dovoljno širok roster da izguramo pet utakmica u 18 dana, bez da se to odrazi na pad energije, i eto – zaključio je Mrkić.

VESTI O SUPERLIGI SRBIJE:

0
0

1 Komentara

  1. Mrkić je dobar čovek i trener. Jedino mu zameram što je ulazio u kolo sa djavolima. Nije on čovek za tu igru. Više uspeha u radu u sredinama gde je sport na prvom mestu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter