0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HEROJ TSC-A: ‘Drago mi je što sam baš protiv Zvezde dao prvenac, iako navijam za nju!’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.22 u 18:25

Iskusni ofanzivac tradicionalno raspoložen protiv aktuelnog šampiona!

Derbi 10. kola Mozzart bet Superlige Srbije odigran je u nedelju na stadionu ‘Rajko Mitić‘ u Beogradu. Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa TSC-om pred domaćom publikom. Utakmica je završena rezultatom 1:1, a jedini pogodak za goste iz Bačke Topole delo je Saša Jovanovića.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Snažni napadač je postigao prvenac u dresu novog kluba, a to mu je šesti gol protiv Crvene zvezde u karijeri. Prethodnih pet pogodaka, Jovanović je dao za vreme nastupa u Mladosti iz Lučana.

-Uzeti bod Zvezdi pred njenim navijačima, na njenom stadionu i sa možda najjačim timom koji ima u poslednjih dvadeset godina, to je stvarno fenomenalan uspeh i bod zlata vredan. Drago mi je što sam postigao svoj prvi gol u dresu TSC-a i to baš protiv Zvezde – kazao je ofanzivac i dodao:

-Da, šesti gol protiv Zvezde, baš mi ide protiv njih, iako ne krijem da sam njihov navijač – poručio je Jovanović u razgovoru za Mozzart Sport.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter