0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

ĆIĆARITO SE OBRUKAO SA BELE TAČKE: Pokušao je da napravi spektakl, ali je postao tragičar – Joveljić bio na klupi! (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.22 u 14:37

Ovo mu nije trebalo.

Fudbaleri Los Anđeles Galaksija su u okviru MLS lige remizirali sa Sporting Kanzas sitijem rezultatom 2:2. Srpski fudbaler Dejan Joveljić, bio je starter, ali ga je trener domaćih izmenio u 71. minutu.

Ipak, veliki tragičar ovog susreta, bio je Ćićarito, koji je pored 2 pogotka, ipak promašio odlučujući penal. Upravo on, doneo je vođstvo Los Anđeles Galaksiju u 4. minutu, da bi onda usledila dva gola gostiju. Prvo je strelac bio Rusel u 67. minutu, dok je potom Hernandez doneo prednost Kanzasu 10 minuta kasnije.

U 88. minutu, domaći su dobili prvi jedanaesterac, a Ćićarito ga je uspešno iskoristio. Kada su svi mislili da će se susret završiti nerešenim rezultatom, sudija je još jednom pokazao na belu tačku.

Ponovo je penal izveo Ćićarito, a ovog puta, želeo je da spektakulrno donese trijumf svojoj ekipi. On je pokušao da izvede „panenku“ u 97. minutu, ali se tom prilikom propisno obrukao.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter