0
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal with Dusan Vlahovic (L) Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BRAZILSKI MEDIJI UPOZORAVAJU NA SRBIJU: Mitrović i Vlahović se raspucali – selektor uplašen!

Objavljeno: 05.09.22 u 13:13

Interesantna priča stiže iz Brazila.

Mediji u Brazilu raspisali su se o sjajnim nastupima srpskih napadača, Mitrovića u Fulhamu i Vlahovića u Juventusu. Mitrović je u Premijer ligi dao šest golova u isto toliko nastupa, dok je Vlahović postigao 13 pogodaka u 25 odigranih mečeva za „Staru damu“.

„Kako se čini na početku sezone, Brazil će imati vrlo teškog protivnika kada 24. novembra, u grupnoj fazi Svetskog prvenstva, zaigra protiv Srbije. Tandem napadača srpske reprezentacije briljira u poslednje vreme na Starom kontinentu: visoki, snažni i ubojiti, Vlahović i Mitrović u odličnoj su formi“, piše portal UOL Esporte.

Portal Antenados no Futebol istakao je kako ovakav razvoj situacije zasigurno „plaši Titea“, brazilskog selektora, naglasivši kako su Vlahoviću u proseku potrebna tri šuta kako bi postigao gol. Dodatni razlog za strah je Mitrović, koji je drugi najbolji strelac Premijer lige u ovom trenutku, a ispred njega je samo Haland, sa deset golova.

Njihova forma nije promakla nijednom od najpopularnijih twitter naloga u Brazilu posvećenih fudbalskoj statistici, FootstatsI2A, koji je sa svojim pratiocima podelio njihovu impresivnu statistiku.

Brazil je jedan od protivnika Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu, čiji je sponzor i Hisense, brend na čijim će vrhunskim televizorima navijači širom sveta pratiti utakmice. Mediji najveće južnoameričke zemlje sa velikim su poštovanjem nedavno pisali o našoj reprezentaciji, nazivajući tim Dragana Stojkovića ozbiljnim protivnikom u Kataru. Pored toga, prošlog meseca je čak 54 odsto Brazilaca izjavilo da očekuje da njihov tim postane svetski prvak.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter