0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

BITADZE, ŠENGELIJA I SINADZE NAPALI KORKMAZA U TUNELU!? Filmska scena nakon isključenja – Turska preti istupanjem, isplivali novi detalji! (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.22 u 09:32

Nesvakidašnja situacija nakon isključenja Korkmaza!

Reprezentacija Turske poražena je od Gruzije u okviru 3. kola Evropsko prvenstva. Meč je igram u Tbilisiju, a košarka je ostala u senci incidenta koji se dogodio. Naime, sa meča je isključen Furkan Korkmaz, a Turska preti istupanjem sa prvenstva, jer je njihov reprezentativac na putu do svlačionice napadnut. Dobro poznati turski novinar – Ismail Šenol, izneo je najnovije informacije.

‘Kada je Korkmaz isključen krenuo je ka svlačionici sa kondicionim trenerom Erenom Hangunom. U tim trenucima Bitadze, Šengelija i Sinadze su napali Furkana i Erena zajedno sa pripadnikom obezbeđenja. Tuča je eskalirala pošto je Eren pokušao da odbrani Furkana od četori osobe.’ – preneo je na svom Tviter profilu ovaj turski novinar!

Čeka se reakcija FIBA-e, kao i konačna odluka Tuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter