0
Boks

FOTO: SBC

BEOGRADSKI ASFALT ILI BRAZILSKA FAVELA? SPEKTAKL U ARENI: ‘Ko nije kupio kartu, grdno je pogrešio!’ (FOTO)

Objavljeno: 05.09.22 u 18:55

Bakočević u oktagonu protiv bivšeg brazilskog zatvorenika!

Sitno brojimo do MMA spektakla u beogradskoj Areni gde će se u organizaciji najbolje domaće i regionalne organizacije SBC Revenge najjači “fight card” koji je jugoistočna Evropa ikada videla.

SBC će svojim debijem u srpskoj sportskoj lepotici Areni 9. Septembra 2022. sa početkom od 20 časova proslaviti deceniju od osnivanja i prirediti 44. Revenge događaj, koji po listi aktera u oktagonu pretenduje da bude najbolji do sada.

Na samo četiri dana od sudara MMA titana Beogradsku Štark Arenu u pratnji medija radove na izgradnji borilačkog podijuma obišli su asovi mešovitih borilačkih veština Vaso „Psychopath“ Bakočević (42-22-1) i Maks Dener Vieira (8-0) koji će biti glavni akteri jedne od najvećih borbi SBC Revenge 44 večeri.

FOTO: SBC

Najpoznatiji domaći borac Bakočević nastupiće pred beogradskom publikom protiv vrhunskog borca iz Brazila, bivšeg „Jungle Fight“ šampiona, Maksa Denera Vieire.

-Videćemo šta je tvrđe: beogradski asfalt ili brazilska favela. Mislim da je Maks dolazio džabe čak iz Brazila, mada će bar malo da vidi sveta. Ipak, u petak se neće lepo provesti, kao i poslednji put kad je Brazilac došao u Srbiju. Franku sam nokautirao u prvoj rundi, a ovaj će možda proći još gore. Ako se napuni „Štark arena”, ovde će da bude „pucnjava”. SBC je definitivno preozbiljna promocija, fight card je vrhunski, ostali mečevi će, kao i moj, da budu vrhunski, biće puno UFC veterana. Ko nije kupio kartu za ovo, grdno je pogrešio – ističe Bakočević.

O Vasi Bakočeviću ne treba trošiti reči, reč je o iskusnom borcu sa 68 MMA nastupa iza sebe, između ostalog na SBC-u, KSW-u, Bellatoru. Prekaljeni crnogorski profesionalac sa adresom u Srbiji, spreman je da još jednom priredi pravi spektakl za sve ljubitelje MMA sporta u beogradskoj Štark Areni, ovog puta protiv opasnog protivnika iz Brazila, koji veruje da je spreman da iskaže svoje ime na rastućoj svetskoj sceni.

-Ovo mi je 69. meč. Boksovao sam golim šakama, učestvovao sam u borbama bez pravila. Mislim da ću ga nokautirati u prvoj rundi, žurim posle na slavlje. Što kraće, to bolje. Maks se sigurno dobro spremao i tvrd je borac. Kao i svi Brazilci, sigurno ima znanje o džiu džici, pa ću gledati da ne završimo u parteru i da meč završimo dok smo na nogama ili da budem u gornjoj poziciji, gde bih završio tehničkim nokautom – objašnjava Vasa.

Prekaljeni MMA ratnik Vaso „Psychopath“ Bakočević najavljuje vatrenu MMA noć u Areni.

-U glavnoj borbi večeri imamo Stefana Negucića, koji će se boriti protiv Mišela Prazeresa, ko god da je gledao UFC, veoma dobro zna o kome je reč o kakvom borcu i majstoru ovog sporta. Slobodan Maksimović će se boriti protiv Tijaga Tratora, takođe UFC veterana. Miloš Janičić će se boriti protiv Akbara Gadžiekperova, Stefan Sekulić protiv Aslambeka Arsamikova… Borbe će da budu brutalne, to garantujem – zaključio je Bakočević.

Maks Dener iza sebe ima osam borbi, bez poraza, i titulu šampiona renomirane brazilske MMA organizacije „Jungle Fight“.

-Očekujte šou, rat i krv u oktagonu. Ne mislim ništa naročito o Vasi Bakočeviću. Smatram da mnogo priča i da treba da pokaže šta ume u borbi – kratko i oštro sa fokusom na protivniku rekao je Maks .

Mladi brazilac veruje da je ovaj nastup na SBC Revenge priredbi ono što mu treba da se nametne najjačim svetskim MMA promocijama.

-Mnogo mi se dopada u Srbiji. Svi me tretiraju s pažnjom i poštovanjem, što je veoma lepo. Mesec dana sam proveo u Srbiji. Ovde sam se pripremao, što je prošlo odlično. Puno sam se trudio, verujem da ću pobediti i prirediti pravi šou publici. Imao sam problema sa zakonom u Brazilu, ali to je sve iza mene. Hvala svima za novu priliku, naročito Bojanu Mihajloviću i Nikoli Rupiću. Sa zadovoljstvom ću pokazati beogradskoj publici šta je MMA sport – zaključio je Maks Dener koji je nakon dve I po godine boravka u zatvoru u rednoj zemlji po izlasku uplovio u MMA svet i postao šampion čuvenog „Jungle Fight-a“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter