1
Evrobasket 2022

Serbia - Finland, Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, 5.9.2022. Prag, Ceska photo: Matias Horak/STARSPORT

KAPITENU BITNO ŠTO SE POBEĐUJE: Želim da budemo prvoplasirani!

Objavljeno: 05.09.22 u 23:54

Košarkaši Srbije igraju sa selekcijom Finske meč u okviru trećeg kola grupne faze ovogodišnjeg izdanja Evrobasketa. Igraju solidno Orlovi u dosadašnjem toku turnira, u dva meča su upisali dva trijumfa, a ova utakmica je samo potvrda sjajne forme naše selekcije, Srbija igra apsolutno prelepo, a rezultat na kraju je iznosio 100:70.

Kapiten reprezentacije Srbije Vladimir Lučić je zadovoljan što Orlovi hitaju ka prvom mestu grupe D.

„Gledamo samo sebe, bitno je da smo mi bez poraza. Želimo da budemo prvoplasirani u ovoj grupi. Prvo mesto ne garantuje najlakšeg protivnika zbog raznih rezultata, ali mi samo gledamo nas….“

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

Već u utorak selekciju Srbije čeka duel protiv Izraela.

„Imaju talentovane mlade igrače, sigurno da smo na papriu favoriti, ali večerašnja utakmica je pokazatelj kako treba da se ponašamo i igramo“, dodao je Lučić.

0
0

1 Komentara

  1. „Vlado vrati se, Zeljko zove te…’!!!! JEDAN JE LUCHA KAPITEN!!!
    PS..dobitna i nepogresiva kombinacija, Pesic zna, das kapitensku traku repke Srbije ex kapitenu (besmrtnog i najuspesnijeg kk brenda Srbije) KK PARTIZANa i USPEH JE ZAGARANTOVAN-KARMA, rodjaci, KARMA je CHUDO=Crno&Bela magija!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter