8
Domaći fudbal

Crvena Zvezda v TSC, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic on September 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA ISPUSTILA NOVE BODOVE: Videli smo remi na Marakani – gosti idu kući zadovoljni! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.22 u 21:59

Nisu uspeli da realizuju prilike u drugom poluvremenu.

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su u duelu protiv ekipe TSC-a iz Bačke Topole, u 10. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije. Rezultat je bio 1:1, a sve pogotke videli smo u prvom poluvremenu.

Prvi udarac na ovom meču, uputio je fudbaler gostiju Kuveljić, koji je šutirao sa 20-tak metara, ali Borjan nije imao većih problema. U 18. minutu, Zvezda pogađa stativu. Katai je u kontri sjajno izdržao duel sa jednim fudbalerom TSC-a, potom je centrirao sa leve strane, dok se Kangva našao na oko 10 metara od gola i pokušao je glavom. Ipak, pogodio je spoljni deo desne stative.

Imali su crveno-beli opasan napad u 23. minutu, Milunović je izneo loptu, dodao je Kataiju koji se namestio, ali je usledio blok gostiju.

U 36. minutu videli smo fantastičnu priliku za TSC. Borjan je dva puta odbranio, a gosti iz Bačke Topole pokazali su da itekako mogu da zaprete srpskom šampionu.

Nekoliko dobrih prilika gostiju, bile su uvertira za vođstvo. TSC se odlično suprotstavio Crvenoj zvezdi, a sve je začinio Jovanović izvanrednim pogotkom u 42. minutu. Svemu je prethodila velika greška Azarova

Radost gostiju nije dugo trajala, jer je Crvena zvezda do izjednačenja došla u 47. minuta. Videli smo nesvakidašnji pogodak, kada je jedan lopta totalno zbunila defanzivce i golmana TSC-a, koji su se tada spetljali i postigli autogol.

Crveno-beli su u drugi deo igre ušli znatno agresivnije i motivisanije. TSC je odlučio da se ne povuče, što je dodatno otežalo posao ekipi Miloša Milojevića.

U 62. minutu, priliku je imao Bukari, kada je pogodio prečku, sa nešto manje od 10 metara. Samo dva minuta kasnije, Bukari je ponovo imao šansu, kada je nakon što je prošao pored 4 igrača gostiju šutirao sa ivice kaznenog prostora, dok je taj pokušaj zaustavio golman Ilić.

Crvena Zvezda v TSC, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic on September 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Još jednu odbranu, Ilić je zabeležio u 80. minutu, kada je katai centrirao Kulibaliju. Zvezda je od kraja susreta maksimalno napadala, ali su igrači TSC-a bili na nivou, pa je konačan rezultat 1:1.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI

SASTAVI:

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Dragović, Milunović, Eraković – Gobeljić, Srnić, Kangva, Azarovi – Bukari, Pešić, Katai.

TSC: Ilić – Stojković, Stojić, Čalušić, Cvetković – Kuveljić, Đakovac, Petrović – Jovanović, Ratkov, Milosavljeić.

SVI REZULTATI:

Kolubara – Partizan 1:5

Vojvodina – Voždovac 2:1

Crvena zvezda – TSC (U TOKU)

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

8 Komentara

  1. ZVEZDANA IZVUKLI STE SE OD TSC I UZELI IM BOD KOJI NISTE ZASLUZILI ALI CETE SLEDECU U NP PROGUTATI IZ VRATITI SE BE NISTA KUCI. PROPADATE POLAKO ALI SIGURNO..

    0
    0
    Odgovori
  2. Trener koji pocinje utakmicu sa Azarovim, Srnicem i Kangvom u vezi, a cuva Kangu i Sanoga, a potom uvodi Kulibalija umesto Mitrovica je trener koji pojma nema o fudbalu i tragično je resenje. Uz to ova uprava koja je dovela vise od 40 promasaja za nekoliko godina jasno pokazuje da nikada necemo biti veliki klub.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta znače reci Milojevica“ja sam kriv“? Jel to znaci da od sutra zvezda nema trenera? Pa i onaj sto je otiso cesto govorio da je kriv pa jedva otiso. Koliko ce o ovog da cekamo

    0
    0
    Odgovori
    • Nema veze Ohi je dao go za Bromby ,užas sta je urađeno od ekipe koja je obečavala! Bekova nem,dolje se guraju Eraković,Milunović i Dragović napred otjerali Ohij,Pavkova doveli Pešića koji je ispodprosječan lažni centarfor,ovaj Kulibali izgleda totalni promašaj@Neko za ovo rasulo treba odgovarati jer ovaj Milojević nema veze sa životom i rođeni ziheras.

      0
      0
      Odgovori
  4. Bravo za TSC, A Zvezdi uz najlepše želje, neka im je svaka takva, dosta po 1:1 nek se serijal nastavi, uz želje da popiju petardu u četvrtak od Monaka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter