2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA GA SE LAKO ODREKLA: Ohi postigao prvenac na debiju u Danskoj, 52. minuta dovoljna za gol! (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.22 u 17:55

Sjajno predstavljanje u novom klubu!

Fudbaleri Horsensa ugostili su Brondbi u utakmici 8. runde nacionalnog prvenstva Danske. Prvo poluvreme proteklo je u velikoj borbi na sredini terena, ali bez pogodaka. Izostala je efikasnost na obe strane, sve do 52. minuta kada je novo pojačanje gostujućeg sastava oduševilo navijače.

Reč je o doskorašnjem napadaču Crvene zvezde, Ohiju Omojiunafu. Norvežanin je na debiju postigao pogodak, predstavio se kao veliko pojačanje, te brzo ušao u srca navijača Brondbija. Ohi je pre samo šest dana napustio Beograd.

Visoki golgeter nije uspeo da se izbori za minutažu od starta sezone u Crvenoj zvezdi. Neretko je bio u trećem planu kod trenera Stankovića, a po dolasku Miloša Milojevića odigrao je nešto više od 50 minuta i odmah postigao gol. U klubu sa stadiona ‘Rajko Mitić‘ odlučili su da Ohi nije potreban timu, pa je ubrzo stigla zamena u vidu Kalife Kulibalija.

Brondbi je u 63. minutu duplirao prednost pogotkom Hedlunda, a Ohi je šest minuta kasnije napustio teren.

0
0

2 Komentara

  1. Zvezda je u rasulu i rasprodaji.Neće ni ovaj sigurica šest obrambenih biti dugo trener Zvezde naročito nakon razvaljivanja u četvrtak jer zvezda igra antifudbal sa lažnim centarforom .Zvezda sa ovim igračima može igrati3-4-3 ili ono sto bi trebala4-4-2 .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter