0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@fcvolendam

STANKOVIĆEV SIN NA NEMILOSTI NAPADAČA: Jedanaest golova u mreži Filipa za dve utakmice! (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.22 u 08:42

Otvorio je Volendam solidno sezonu po povratku u najjači rang holandskog fudbala, uzeli su četiri boda u uvodna tri meča, ali su onda stvari krenule nizbrdo. Najpre je ubedljiv poraz od PSV-a u Ajnhovenu od 7:1 skrenuo pažnju javnosti, da bi jučerašnji poraz od Sparte u Roterdamu rezultatom 4:0 potvrdio jako lošu formu u kojoj se narandžasti nalaze.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Kuriozitet jeste da za Volendam brani sin doskorašnjeg trenera Crvene zvezde Filip Stanković, koji je u dva meča primio 11 golova. Njemu su u prethodne dve nedelje dva gola dali Ćavi Simons i Tobajas Lauritsen, da bi perfektni Kodi Gakpo postigao het-trik.

Najironičnije od svega, što mladi Stanković sasvim solidno brani, maltene ni jedan gol nije imao učešće njegove greške, a u te dve utakmice i pored toliko primljenih golova, branio je sjajno, upisao je čak 19 odbrana, i  ne smemo da zamislimo kako bi gol razlika Volendama bila daleko lošija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter