0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@DAC_1904

NEKADAŠNJI IGRAČ ZVEZDE NE PRESTAJE SA GOLOVIMA: Kada on pogađa, njegov tim ne gubi! (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.22 u 09:33

Upali su fudbaleri DAK Strede u malu krizu paralelno sa trećim kolom kvalifikacija za Ligu konferencija, upisali su svega jedan trijumf u poslednjih osam mečeva, ali stvari polako dolaze na svoje. Naime, početak sezone je bio odličan, onda serija loših rezultata, pa ponovo solidne partije, a sve je povezano golovima Nikole Krstovića.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Napadač je do sada postigao deset golova u sezoni, a najnoviji je ekipi Mihalovca u duelu dve ekipe u nedelju, kada je crnogorski ofanzivac u samoj završnici postigao gol, nakon jednog pokušaja loba golmana od strane njegovog saigrača, Nikola je samo gurnuo loptu u mrežu, kako bi napadač i trebalo, i tako doneo novu pobedu svom timu.

Trenutno je DAK na četvroj poziciji, sa 15 osvojenih bodova, sedam manje od prvoplasiranog Slovana, dok je borba za drugo mesto ipak daleko ralnija opcija ove sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter