0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

MUSA VERUJE DA BOSNA MOŽE DALJE: Učimo iz naših grešaka, borićemo se do kraja! (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.22 u 11:49

Košarkaši Bosne i Hercegovine, nakon uvodne pobede nad Mađarskom, doživeli su poraz od selekcije Nemačke, iako su imali dvocifrneu prednost na tom meču. Koštala ih je jako loša treća deonica gde su domaćini napravili odlučujuću prednost. Nakon meča ponajbolji igrač Bosne, Džanan Musa, rekao je da i pored statusa autsajdera, mogu da dođu do naredne faze.

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

„Poštujemo svakog, ali se nikog ne plašmo. Znamo da je u grupi sve otvoreno i borićemo se protiv tog izazova. Autsajderi smo, prihvatamo tu ulogu, ali borićemo se do kraja i možemo da igramo košarku“, rekao je Džanan Musa posle poraza od Nemačke, da bi potom dodao:

„Moramo da budemo ponosni na način kako smo se borili. Svi su dali sve na parketu i nastavićemo isto tako. Mogli smo bolje, posebno u odbrani. Moramo da učimo iz grešaka i slede nam baš teške utakmice. Ako rešimo naše probleme mislim da imamo šansu. Svaki meč je samo još jedna utakmica za nas. Slovenija ima veliki tim i pored Luke. Dobri su igrači i moramo da budemo spremni za sve njih. Izaći ćemo sa istom energijom i borićemo se do kraja“, završava Musa.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter