3
Domaći fudbal

Crvena Zvezda v TSC, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic on September 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOJEVIĆ PREUZEO SVU ODGOVORNOST NA SEBE: U normalnim okolnostima ovo je pobeda – nema nikakvih tajni!

Objavljeno: 04.09.22 u 22:36

Naravno da su nezadovoljni remijem.

Fudbaleri Crvene zvezde su u 10. kolu domaćeg prvenstva ispustili nove bodove u ovoj sezoni. Crveno-beli su remizirali sa ekipom TSC-a rezultatom 1:1, nakon susreta, Miloš Milojević je istakao da ne treba pričati o Evropi dok se ne izanalizira ova utakmica.

– Pa mislim da ne treba uopšte da pričamo o četvrtku dok ne napravimo analizu – počeo je trener srpskog šampiona.

VESTI O SUPERLIGI SRBIJE:

Potom je Milojević pričao o samom duelu, za koji je istakao da bi u normalnim okolnostima, sve prevagnulo na stranu njegovog tima. Takođe, napomenuo je i da on preuzima svu odgovornost za ovaj remi.

– Odnos u drugom poluvremenu i broj šansi koje smo stvorili u normalnim okolnostima treba da bude pobeda. Nismo to uradili, kažem, momci su dali sve od sebe, pokušali, evo, i dugim autom, pogodili stativu u zadnjim minutu… Želim samo da tako krenu od prvog minuta. Odgovornost za ovaj remi preuzimam ja i nema nikakvih, da kažem, tajni – istakao je Milojević.

0
0

3 Komentara

  1. Jedino barjaci a i moze trenutni tim zvezde sve ispod 6 gola primljenih od monaka je u ovom trenutku veliki uspeh zahvaljuju i terzicu i mrkeli

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter