0
Evropske lige

FOTO: Twitter/PSG_Inside

MESI PROMENIO FOKUS NA ZALASKU KARIJERE: Argentinac pakuje golove, saigrači pogađaju!

Objavljeno: 04.09.22 u 08:12

Pari Sen Žermen slavio je na nezgodnom gostovanju koadosvajača Kupa Francuske, Nanata, ubedljivo sa 0:3 i tako nakon Superkupa, još jednom bobedili Kanarince relativno lako i ubedljivo. Meč je bio rešen već sredinom prvog dela, a Nant koji je mešovito otvorio sezonu, ipak mora tražiti rivale na drugom mestu.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Uspeli su domaći da održe mrežu netaknutom svega 18 minuta, kada je Kilijan Mbape na asistenciju Lionela Mesija, matirao Olbana Lafona i tako doneo prednost svom timu. Svaka dilema je otklonjena pet minuta kasnije, kada je pocrveneo Fabio Violan i tako poslao saigrače u još težu situaciju.

Odoleli su domaći do kraja poluvremena, i prvih deset minuta nastavka, ali je identični tandem povisio prednost, da bi mladi Nuno Mendeš postavio konačan rezultat sredinom drugog poluvremena. PSŽ je trenutno prvi, na deobi vrha tabele sa Marsejem, dok je Nant deseti sa šest osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter