0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

LUKA JE KOŠARKAŠKI GENIJE: Dribling kroz noge u kontri, a zatim asistencija bez gledanja! (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.22 u 16:34

Dončić neprestano podiže publiku na noge!

U subotu su odigrane utakmice 2. kola B grupe na Evrobasketu. Snage su u ‘Lankses Areni‘ odmerile reprezentacije Slovenije i Mađarske. Aktuelni šampion Evrope je na rutinski način odradio posao i zabeležio drugi trijumf na isto toliko odigranih mečeva. Slovenija je trijumfovala rezultatom 103:88, a tokom meča je znala da se odlepi na +30.

Sasvim očekivano, najbolju partiju u redovima pobednika odigrao je Luka Dončić. As Dalas Maveriksa je meč završio sa učinkom od 20 postignutih poena, sedam uhvaćenih lopti i sedam uspešnih dodavanja.

Publike je uživala u majstorijama NBA zvezde, ali dva poteza su definitivno obeležili susret u Kelnu. Luka je najpre ukrao loptu rivalu, brzo krenuo u tranziciju, potom je usledio dribling kroz noge, a za sam kraj akcije spektakularno dodavanje bez gledanja koje je u poene pretvorio Vlatko Čančar.

Slovenci već danas od 17 časova i 45 minuta ponovo izlaze na teren. Protivnik je selekcija Bosne i Hercegovine, koja je u dosadašnjem delu takmičenja ostvarila jedan trijumf i jedan poraz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter