0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

HEZONJA BESAN NA SUDIJE: Oni su potpuno nespremni!

Objavljeno: 04.09.22 u 13:25

Hrvatska selekcija juče je savladala veoma ubedljivo reprezentaciju Velike Britanije u drugoj rundi grupne faze Evrobasketa rezultatom 65:86. Mario Hezonja je odigrao još jedan dobar meč, a susret je završio sa 13 poena i 10 skokova. Nakon utakmice je rekao sledeće.

 

„U reprezentaciji je jako dobra atmosfera, svi smo tu jedni za druge. Bez obzira na poraz od Grka u utakmici u kojoj smo ostavili jako dobar utisak, to nam je bio zalog za utakmicu u kojoj smo u drugom poluvremenu odigrali baš izvrsno i zadovoljan sam načinom na koji je ekipa delovala kao celina„, započeo je Hezonja pa odgovorio na pitanje o naturalizovanom Amerikancu:

Koliko god mi mislimo da to nije kako treba, mislim da je odlična odluka dovođenje Smita. Znam ga još iz Nemačke i sada igra i Evroligu, radi se o ozbiljnom igraču. Pomaže nam. Ali tu su i ostali, Dariju je teško da igra nakon tako teške povrede i godine dana kasnije, a juče je odigrao odličnu utakmicu, Bojan igra odlično stalno, a za Krunu ne trebam ni govoriti. Svi za jednog, jedan za sve.“

Strašno nešto, ja bih hteo da idem na te njihove sastanke koje su imali tokom leta. Ne znam smem li o tome da govorim me ne kazne, iako me nije strah toga. Ali kaže mi na poluvremenu sudija: ‘Oprosti, nisam bio u dobroj poziciji‘“, rekao je Hezonja pa dodao:

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

Ne znam kako ja mogu da se spremam dva, tri sata za utakmicu da dođem, da poginem na terenu, a onda se oni ne spreme za utakmicu. Moraju i oni raditi skauting. Izvinjavao mi se sudija na kraju, ali ne treba ulaziti u polemike oko toga. Upadnemo u nervozu i oduzima nam od naše igre, pa ispadaju lopte. Hteo bih da vidim kakav im je mentalitet, kako razgovaraju jer mi kriterijum nije jasan. Ali sada nemamo vremena za priču o tome i o ljudima koji nisu bitni za našu priču ovde.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter