0
Ostali sportovi

FOTO: VSS

ŽENE PORAŽENE OD IZRAELA: Ništa od borbe za medalju! (FOTO)

Objavljeno: 03.09.22 u 15:22

Srbija – Izrael 4:15 (0:5, 2:3, 2:2, 0:5).

SRBIJA: Travar, Švec, Avdić, Milićević 2, I.Lujić, J. Lujić, Kaplarević, Mandić 1, Vuković 1, Ilić, Miladinović, Novaković, Lazić. Savezni trener: Ivković.

IZRAEL: Peres, Jakobi 2, Farkaš, Bogačenko 3,Noj, Futorian, Strugo 2, Ben David 1, Menakerman 1, Sasover 1, Hošber 1, Kordonskaja 4 , Geva. Savezni trener: Mavrotas.

FOTO: VSS

Srbija će za dva dana igrati za deveto mesto sa Nemicama.

Očekivale su naše reprezentativke mnogo od duela sa Izraelom, najavljivale trijumf koji bi ih ubacio u gornji vrh evropskog vaterpola. Od toga nije bilo ništa. Velika želja ponovo nije ispunjena U svim elementima je Izrael bio bolji a u pojedinim momentima je i atraktivnom igrom stizao do pogodaka. Pri tome naša reprezentacija je osim dva iz peterca primala sve golove iz čiste igre do samog finiša kada je Izrael realizovao prvo dva igrača više a u poslednjem napadu još jednog.

FOTO: VSS

Jelena Vuković je iz peterca pogodila u devetom minutu i smanjila na 6:1, krajem druge četvrtine Ana Milićević je smanjila na 8:2. Ista igračica je pogodila za 3:9 u trećoj sa igračem više. Uz gol Nade Mandić na asistenciju Jelene Vuković to je bilo sve što je srpski napad pokazao. Nikolina Travar je imala nekoliko dobrih intervencija ali sve i svemu jako, jako bled utisak je ostavila naša reprezentacija u do sada najvažnijem meču na turniru.

FOTO: VSS

„Imali smo šanse u početku, čak smo primali golove posle naših igrača više. Brzi šutevi, brza realizacija, uopte nismo igrali. Sigurno je falilo samopouzdanje u završnici. Izrael je dugo zajedno. Mi smo podmladili sastav ali su nas nadigrali u svim segmentima. Fali nam ta sigurnost i mnogo ovakvih utakmica. Puštali su nas na zgodnoj strani ali ponavljam nije bilo odlučnosti.“ rekla je Dragana Ivković savezni trener ženske selekcije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter