0
Tenis

Tennis Tenis-Fed Cup Europa/Africa Group I-Event B Serbia v Sweden Aleksandra Krunic (SRB)-Mirjam Bjorklund (SWE) Esch-sur-Alzette, 07.02.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

TO JE TO OD NAS: Aleksandra Krunić poražena u trećem kolu US opena – Srbija više nema predstavnika!

Objavljeno: 03.09.22 u 10:43

Ruskinja je bila bolja.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić, svoje takmičenje na poslednjem Grend slemu u sezoni, završila je u trećem kolu. Ona je poražena od Ruskinje Ljudmile Samsonove rezultatom 6:3, 6:3.

Naša teniserka u prvom setu nije imala nijednu priliku za brejk, što je Ruskinja iskoristila na najbolji način. Samsonova je prvo povela sa 3:2, potom i sa 4:2, da bi drugi brejk u setu, ostvarila u psolednjem gemu za 6:3.

Mogla je Aleksandra Krunić da se vrati u meč i to u drugom setu, kada je već u 3. gemu imala brejk šansu. Ipak, Ruskinja je uspela da spasi čak 3 brejk šanse, a potom i da iskoristi dekoncentraciju naše teniserke i tako povede sa 3:1.

Krunićeva je na kraju uspela da dođe do brejka, ali je u nastavku ponovo izgubila gem na svoj servis, što je rezultovalo vođstvu Samsonove od 5:2. Do kraja meča, obe teniserke su odbranile svoje servise, a Ruskinja je slavila identičnim rezulttom kao i u prvom setu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Koje 3 selekcije osvajaju medalju na Evrobasketu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter