0
Fudbal

FOTO: MerkurXTip

SPORTSKA OPREMA ZA NAJBOLJE: Nova MerkuXtip akcija, najbolji uslovi za sve!

Objavljeno: 03.09.22 u 10:00

MerkurXtip dodeljuje sportsku opremu najboljima i otvara novo takmičenje

Pomoć sportu prosto je dužnost svih kompanija koje imaju veze sa njim i zato je MerkurXtip, još na početku svog postojanja, dao jasno do znanja da želi da pomogne i da obezbedi bolje uslove za sve. Za početak, pomoć je usmerio ka fudbalu i to ka nižim ligama koje i dalje imaju u sebi onaj iskonski sportski nagon i borbu za bolje sutra, ponekad u ne baš najboljim uslovima.

Niže lige oduvek su bile temelj fudbala u našoj zemlji, zato je i pomoć MerkurXtip-a od početka usmerena ka njima, a sportska oprema već je stigla na adrese Borca 1926 iz Čačka, Sloge iz Kraljeva, Jedinstva iz Paraćina, Radničkog iz Zrenjanina, beogradskog BASK-a i Borca iz Lazarevca. Najnoviji dobitnici su Veternik, Gruža, Brzi brod kod Niša i Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja kod Leskovca, a uskoro će biti na adresi Naftagasa iz Elemira i FK Zemuna.

Jasno je da je pomoć raspoređena regionalno, odnosno po ligama i rangovima takmičenja, a za pobede su zaslužni navijači i pratioci MerkurXtipa na Instagramu. Sistem je jednostavan, određen je žreb, a onda broj glasova iz kola u kolo određuje pobednike. Neretko je tu bilo i ogromne borbe rivala i komšija u raznim ligama, gde je za po nekoliko glasova rezultat prevagnuo na jednu stranu, pa je kroz još jedan vid nadmetanja, fudbalska igra dobila potvrdu da povezuje ljude na više nivoa.

Ipak, MerkurXtip ne misli da stane na ovih 12 klubova i uskoro pokreće novo takmičenje. Počele su niže lige širom Srbije, a sada su na redu Instagram pratioci MerkurXtipa koji će svojim glasovima odlučivati o pobednicima novog kruga i dobitnicima čak 12 garnitura sportske opreme. Takmičenje će početi 6. septembra, a odnosiće se na sve Zonske lige: Vojvođanska liga – Sever, Vojvođanska liga – Jug i Vojvođanska liga – Istok, Beogradsku zonu, Zone Jug, Centar, Zapad i Istok, te zona Šumadijsko-raška, Zapadno-moravska, Podunavsko-šumadijska i Kolubarsko-mačvanska.

MerkurXtip je mislio i na najvatrenije navijače kojima je u srcu fudbal iz nižih liga pa je prisutna i ponuda za klađenje na, kako mnogi kažu, „pravi fudbal“. Ova ponuda umnogome izdvaja ovu kompaniju od konkurencije jer poznato je da nema ništa lepše nego odigrati na svog favorita, a onda ga i podržati sa tribina. Već ovog vikenda nas očekuje nekoliko derbi susreta od Subotice do Vranja i Pirota do Bajine Bašte, pa će svako moći da pronađe svog favorita. Ipak, za one koji nisu u mogućnosti da fizički odu na neki meč tu je i Xtip Stream koji svakog vikenda prenosi neke od najzanimljivijih mečeva širom naše zemlje.

Ova kompanija sa nasmejanim Suncem u svom logou potrudiće se da pomaže sport i dalje jer zna koliko ta pomoć znači „manjim“ klubovima u ispunjenju njihovih ciljeva. Zato, budimo aktivni i zajedno podržimo sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter