0
Evropske lige

Foto: Tviter/@premieleague

PREMIJER LIGA: Poraz Fulama, ali serija Aleksandra Mitrovića se nastavlja! (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.22 u 18:02

Nisu uspeli fudbaleri Fulama da dođu do iznenađenja u šestom kolu Premijer lige.

Fulam, našeg Aleksandra Mitrovića, nije uspeo da se dočepa barem boda na gostovanju Totenhemu u šestom kolu Premijer lige – poraženi su 2:1.

Popularni Pevci poveli su golom Hojbjerga na asistenciju Rišarlisona. Izabranici Antonija Kontea prednost su uvećali u 75. minutu golom Kejna za 2:0.

Pokušavali su gosti, međutim ostao je nesavladan francuski golman na golu Totenhema, Ugo Ljoris sve do 83. minuta i gola koga drugog do Aleksandra Mitrovića! Lepo je primio loptu igrač Fulama, oslobodio se protivnika i pogodio dalji ugao gola, nemoćnog Ljorisa.

Ranije danas na Gudison Parku, Everton i Liverpul su podelili bodove i odigrali nerešeno 0:0. Pokušavali su i jedni i drugi da dođu do važne pobede, međutim mreže su mirovale. Fudbaleri Evertona su i postigli gol u 69. minutu, ali je posle VAR asistencije isti poništen zbog ofsajda.

Oba kluba se, na svoj način, nalaze u rezultatskim krizama, te tako nakon šest kola, Liverpul zauzima šestu poziciju na tabeli sa svega 9 bodova, dok je Everton u malo iznad zone ispadanja, preciznije na 16. poziciji sa samo četiri boda.

Ostali rezultati:

Brentford 5:2 Lids

Čelsi 2:1 Vest Hem

Njukasl 0:0 Kristal Palas

Notingem 2:3 Bornmut

Vulvs 1:0 Sautempton

Standings provided by SofaScore LiveScore

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter