0
Evrobasket 2022

Svetislav Pesic Serbia - Netherlands Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, 2.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PEŠIĆ ISKREN POSLE POBEDE NAD ČEŠKOM: Nama je bitno da napredujemo!

Objavljeno: 03.09.22 u 20:12

Dotakao se selektor i navijača!

Nakon pobede nad selekcijom Češke za novinare je govorio selektor srpske reprezentacije, Svetislav Pešić.

Na početku izjave osvrnuo se na samu utakmicu i izneo svoje utiske.

– Kao i na svaom drugom meču mi smo zadovoljni, nemamo nikakav problem sa pristupom. U drugoj četvrtini smo pokazali kako treba da igramo odbranu, a u trećoj četvrtini proradio je ponos Čeha i krenuli su da igraju jaku odbranu, započeo je selektor.

– Ali ono što kažem mom timu, za nas je bitno da iz meča u meč napredujemo i da timska hemija i taktika budu bolje jer je turnir jako dug. Možda nam je baš trebala ovakva utakmica, nastavio je Pešić.

Svetislav Pesic Serbia – Netherlands Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, 2.9.2022. Prag, Ceska photo: Matias Horak/STARSPORT

Takođe selektor je bio veoma iskren i poručio da je ljudima u Srbiji možda bitno da njegova ekipa svaki meč pobeđuje sa 20 ili više razlike, ali da njima to nije bitno.

– Možda je ljudima u Srbiji bitno da dobijemo mečeve sa 20 i više razlike, ali to nama nije bitno. Nama je bitno da napredujemo, da isprobavamo neke taktičke stvari i da vidimo kako ćemo da napredujemo, zaključio je trener Pešić.

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter