0
Domaći fudbal

Osman Bukari (L) Queensy Menig (C) and Kristijan Belic (R) Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAKON BUKARIJEVOG GOLA, U SEBI SAM POMISLIO SVAKA ČAST: Mladi Partizanov fudbaler otkrio šta mu je Petrić rekao pre meča!

Objavljeno: 03.09.22 u 10:19

Navodi da mu osim tog šuta nije pravio probleme.

Poslatica srpskog fudbala, 168. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde završen je bez pobednika i to rezultatom 1:1. Strelci su bili Osman Bukari za crveno-bele, dok je za crno-bele pogodio Bibras Natho sa bele tačke.

U razgovoru za Sportski žurnal, mladi fudbaler Partizana Kristijan Belić, koji je kao „bonus“ igrač startovao na ovom susretu, otkrio je šta je pomislio nakon Bukarijevog pogotka za vođstvo.

– Momenat kad je Bukari dao gol bio je neverovatan. Rekao sam u sebi: svaka čast! Zapao mi je Zvezdin ofanzivac za oko, iako nam izuzev tog šuta nije pravio probleme. Dobro smo obavili posao, počeo je Belić i dodao:

– Gordan Petrić me je dan ranije pitao da li sam spreman. Rekao sam – jesam, stvarno sam se tako osećao. Nastavio je u svom stilu: „Jesi li siguran?” Šef ima mirnoću u nastupu, bolje tako nego da je agresivan. Kratko i – jasno! Odmalena sam navijač Partizana i čast mi je što mogu da prezentujem voljeni klub. Želim da ostavim dubok trag u Humskoj, zaključio je mladi fudbaler Partizana.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Koje 3 selekcije osvajaju medalju na Evrobasketu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter