0
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Linta Mladost GAT v Novi Pazar, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Karadjordje on August 26, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MLADOST GAT KONAČNO PREKINULA CRNI NIZ: Ekipa iz Novog Sada osvojila barem bod prvi put još od jula! (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.22 u 21:39

Remi u Nišu.

Fudbaleri Radničkog iz Niša i Mladosti GAT podelili su bodove na Čairu – 1:1 u okviru 10. kola Mozzart Bet SuperligeMladost je tako prekinula niz od čak šest poraza za redom. Ipak, za pobedu ne znaju još od prvog kola i duela protiv Radnika.

Prednost domaćima doneo je Nikola Štulić u 34. minutu igre. Nakon što mu je prvi šut izblokiran, lopta se vratila napadaču Radničkog koji je raspalio iz prve i veoma lepo pogodio za vođstvo svog tima. Mladom fudbaleru Nišlija ovo je sedmi gol u sezoni i nalazi se na vrhu liste strelaca zajedno sa Milanom Bojovićem.

Na izjednačenje nije se dugo čekalo. Samo četiri minuta kasnije fudbaler Crvene zvezde na pozajmici u Mladosti, Andrija Radulović, poravnao je rezultat. Katanić je pobegao Jamkamu i centrirao, a na drugoj stativi ostao je sam mladi Radulović.

Šansu da Mladosti donese celi plen propustio je Popović u 74. minutu kada je šutirao preko gola nakon jedne povratne lopte.

Standings provided by SofaScore LiveScore

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter