0
Lifestyle

Foto: Instagram/@thenotoriousmma

MEKGREGOR BESAN NA HASBULA: Lansiraću malog tupana preko prečke! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.22 u 15:56

Sigurno znate ko je Hasbula Magomedov, koji je hit na društvenim mrežama.

Ako pratite MMA sport i društvene mreže ne treba vam objašnjenje o kome se radi. Rođen je 2003. godine sa nedostatkom hormona rasta, a nalazi se u centru pažnje jer je izazvao na borbu Konora Mekgregora.

Naime, pre neko dan Aleksander Volkanovski, UFC borac, je objavio snimak na kojem mu Hasbula nabija brger u facu. Konor je pogledao snimak i ostavio brutalan komentar na kom je zapretio omalenom momku.

Voleo bih da lansiram tog malog tupana preko prečke, koliko košta da ga dobijem na voleju? Ostvariću svoju misiju da postignem tri poena s njim!“ napisao je Mekgregor, misleći na ragbi, gde pogodak šutom donosi tri poena.

Dobio je brutalan odgovor od momka rođenog 2003. godine.

Sada imam ugovor sa UFC-om, ako je Konor Mekgregor zaista muškarac, vidimo se u Abu Dabiju. Već ga je razbio Habib Nurmagomedov. Pretpostavljam da mu je ponestalo novca od borbe protiv Flojda Mejvedera i da mu treba više pažnje.“ napisao je.

Na stranu Hasbule stao je i Volkanovski koji je napisao da Konor prvo mora njemu da izađe na crtu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter