0
Evropske lige

Foto: Twitter/@FulhamFC

KONTE HVALIO MITROVIĆA: Ozbiljno je opasan, jer kada god je lopta u šesnaestercu, tu je i on!

Objavljeno: 03.09.22 u 14:42

U neverovatnoj formi nalazi se Aleksandar Mitrović, trenutno je drugi strelac Premijer lige sa pet pogodaka.

Svi koji stanu na crtu Fulamu, znaju od koga im preti najveća opasnost. Odgovor je jasan, od srpskog reprezentativca. Poznato je bilo i ranije da ima izuzetan njuh za gol, ali je ove sezone podigao lestvicu, jer je krenuo da pogađa u najbitnijim mečevima, protiv najjačih protivnika. Osetili su Liverpul i Arsenal na svojoj koži Aleksandra Mitrovića. Arsenal se nekako provukao, a Liverpul ostao bez dva boda. Upravo zbog toga je oprezan Antonio Konte, menadžer Totenhema.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Mislim da je u sjajnom momentumu. Prošle sezone je postigao više od 40 golova i postavio je rekord. Ozbiljno je opasan, jer kada god je lopta u šesnaestercu, tu je i on. Fizički je jak, igra dobro glavom. Reč je o veoma dobrom fudbaleru. Generalno, Fulam me je impresionirao, igrao je jako dobro i sa puno intenziteta dve utakmice sa jakim protivnicima, Liverpulom i Arsenalom. Počeli su baš fino i moramo da budemo pažljivi. Nama je ovo treća utakmica u šest dana, trošimo energiju. Zato moramo da koristimo više mozak, jer ovakve utakmice umeju da budu veoma teške“ rekao je Konte uoči meča protiv Fulama.

Mitrović je do sada samo jednom zatresao mrežu Pevaca, 2018. u porazu svoje ekipe od 3:1, a sudeći po formi u kojoj sada igra, ne bi čudilo ni da postigne više od jednog gola.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Utakmica šestog kola Premijer lige između Totenhema i Fulama startovaće u 16 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter