0
Fudbal

FOTO: Unsplash/RhettLewis

KATAR IPAK POPUŠTA: Pivo će biti dozvoljeno na Mundijalu, ali pod posebnim uslovima!

Objavljeno: 03.09.22 u 16:05

Izgleda da su domaćini ipak popustili!

Tokom prethodnih meseci aktuelizovala se priča da alkohol, a samim tim i pivo, neće biti dozvoljeni na Svetskom prvenstvu u Kataru. Međutim, danas stižu pozitivne vesti po tom pitanju za sve navijače koji su ljubitelji piva.

Naime, Rojters prenosi da će ova država dozvoliti točenje piva tokom turnira, međutim pod posebnim uslovima. Dakle, navijači će moći da piju pivo tri sata pre i sat vremena posle utakmice i to samo ukoliko poseduju ulaznicu za određeni duel. Na tribinama, ispijanje piva neće biti moguća, a ovaj alkoholni napitak služiće se samo u određenom krugu oko stadiona.

Pivo je svakako jedan od zaštitnih znakova svih fudbalskih događaja, pa tako i Mundijala, međutim zbog strogih pravila vezanih za alkohol zbog toga što se radi o muslimanskoj državi, FIFA kao organizator je po ovom pitanju imala dodatnih problema i izazova.

NAJNOVIJE VESTI IZ FUDBALA:

Podsećamo, reprezentacija Srbije nalazi se u grupi G sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter