0
Tenis

FOTO: Twitter/Screenshot

JEDNA OD NAJBOLJIH U ISTORIJI SE OPROSTILA OD TENISA: Poraz od Hrvatice i suze koje su označile početak penzije! (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.22 u 09:23

Odluku će teško promeniti.

Američka teniserka Serena Vilijams završila je svoju igračku karijeru porazom u 3. kolu US opena. Nakon čak 73 titule u pojedinačnoj konkurenciji, od čega čak 23 Grend slema, mlađa od sestara Vilijams odlučila je da je vreme za kraj.

Od nje je u 3. kolu poslednjeg Grend slema u sezoni bila bolja australijska teniserka hrvatskog porekla Ajla Tomljanović sa 7:5, 6:7, 6:1. Nakon ovog susreta publika je dostojno ispratila Serenu u penziju, a nisu izostale ni suze, koje su kako iskusna tenisrka kaže, radosnice.

– Pokušala sam, ali Ajla je bila za malo bolja. Hvala ti, tata. Znam da gledaš. Hvala ti mama. Želim da se zahvalim svima koji su ovde, onima koji su bili uz mene i bukvalno godinama, decenijama. Ipak, sve je počelo od mojih roditelja, oni su zaslužni za sve. Zahvalna sam im. Ovo su suze radosnice, počela je Serena Vilijams,a potom i dodala:

– Ne bih bila Serena da nije bilo Venus, tako da, hvala ti Venus. Ona je jedini razlog što postoji Serena Vilijams. Bila je ovo zabavna vožnja. Najneverovatnija vožnja i putovanje u mom životu. Zahvalna sam svima koji su makar jednom rekli, „napred, Serena“ u svom životu. Zahvalna sam, jer ste me vi doveli dovde.

Potom je usledilo pitanje koje sve zanima, o tome da li postoje šanse da odluku o povlačenju odloži.

– Ne verujem, ali nikad se ne zna. Ne znam, stvarno.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Koje 3 selekcije osvajaju medalju na Evrobasketu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter