0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

BOSNA IPAK NIJE USPELA: Domaćini u drugom poluvremenu dodali gas i preslišali komšije! (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.22 u 17:04

Savršeno drugo poluvreme Nemaca!

Košarkaši reprezentacije Bosne i Hercegovine poraženi su u drugom kolu Evrobasketa od domaćina, Nemačke, rezultatom . Odlično su odigrale prvi deo meča naši susedi, međutim od početka treće četvrtine sve je krenulo nizbrdo.

Prednost je išla i do 17 poena prednosti, a do kraja Bosanci su uspeli da se malo konsoliduju i upristoje poraz za konačnih – 92:82.

Najefikasniji kod Nemaca bio je Denis Šruder sa 18 poena , dok je Džanan Musa sa 30 poena bio igrač sa najviše poena kod Bosne i Hercegovine.

Ranije danas ekipa Crne Gore je savladala Belgiju 76:70. Kontrolisali su meč izabranici Boška Radovića tokom njegovog celog toka uz određene oscilacije.

Najbolji u crnogorskoj ekipi bio je Bojan Dubljević sa 21 poenom i 11 skokova, dok se kod Belgijanaca istakao Obasoan sa 25 poena.

Što se tiče ostalih mečeva u našoj grupi, Finska je razmontirala Poljsku sa 89:59, dok su u grupi C Hrvati rutinski nadigrali Veliku Britaniju86:65.

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter