0
Domaći fudbal

Kings Kangwa Aleksandar Pesic Aleksandar Katai Mirko Ivanic Crvena Zvezda - Vozdovac Superliga Srbije, Super, Liga 13.8.2022. Aug. 13. photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDAŠI MOGU DA ODAHNU: Jedan od najbitnijih igrača možda zaigra protiv Monaka!

Objavljeno: 02.09.22 u 16:56

Neizvesnost, ipak, još uvek postoji.

Odjeknula je jutros vest da Mirko Ivanić neće moći da pomogne Crvenoj zvezdi na startu grupne faze Lige Evrope zbog povrede.

Prvobitno je rečeno da bivšeg reprezentativca Crne Gore čeka pauza i do mesec dana, međutim iz tabora crveno-belih stigao je demant ove informacije. Kako navode, u pitanju je samo lakša povreda.

Prema najnovijim procenama, Ivanić bi trebalo da pauzira oko sedam dana, a u Zvezdi se nadaju da će biti spreman i za evropski duel sa Monakom, koji se igra u četvrtak od 21 čas na stadionu Rajko Mitić.

Ipak, ono što je sigurno aktuelni šampion Srbije biće uskraćen za pomoć jednog od najboljih igrača u nedelju kada na Marakani dočekuju ekipu TSC-a u okviru 10. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Ovu utakmicu propustiće i Milan Rodić.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter