0
Domaći fudbal

head coach Milan Rastavac Vojvodina v Radnicki Nis, Mozzart Super Liga 2022/2023 at Stadium Karadjordje on August 30, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZMAJEVI DOLEĆU U NOVI SAD: Rastavac je potpuno spreman!

Objavljeno: 02.09.22 u 18:26

Vojvodina je u prošlom kolu savladala niški Radnički i tako došla do prve pobede, nakon tri remija. Sada, njima u goste dolazi beogradski Voždovac, koji je u veoma dobroj formi, pa je straget Stare dame, Milan Rastavac, iako veoma oprezan, ipak optimista pred ovaj duel.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

„Radujem se predstojećoj utakmici iz dva razloga. Prvi je što imamo priliku da nastavimo da pobeđujemo, a drugi što imamo protivnika kojeg da biste pobedili morate da se istaknete u nečemu izuzetnom – ili u jako dobrom timskom izražavanju kroz sve faze igre ili kroz ekstremno dobre akcije pojedinaca. Mislim da će ova utakmica izvući najbolje iz nas što je neophodno za pobedu“, rekao je Milan Rastavac, pa se nadovezao:

„Ono što dolazi iza imena protivnika, njihovog kvaliteta ili rezultata koji su uspeli da naprave jesu različiti problemi koji se postavljaju ispred nas. Međutim, protiv tih težih protivnika biće nam lakše u određenim stvarima, tako da se to na neki način kompenzuje. Po imenima su teži, kao i po tome što mogu da pružaju više i što su zahtevniji, ali opet nam se protiv njih otvaraju neki novi prostori, za koje mislim da možemo dobro da ih iskoristimo, a koje nismo imali protiv prethodnih rivala. Smatram da je stvar samo u tome kako rešiti problem ispred sebe, a on nije teži ili lakši, već samo različit“.

Nikola Čumić je pojačao Vojvodinu, gde su novosadski crveno-beli na tržištu pobedili Partizan.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„Čumić dolazi iz trenažnog procesa, nije trenirao sa prvom ekipom Olimpijakosa već sa grupom igrača, ali prošao je pripreme i blizu je da pomogne timu, ako ne sad, onda u sledećoj utakmici sigurno. Njegovim dolaskom Vojvodina je dobila stabilnog igrača sa izuzetno dobrim ofanzivnim karakteristikama, u solo akcijama, timskoj saradnji, kao i u brzinskim sposobnostima. On može da popunjava praktično sve pozicije u napadu, što je nama veoma značajno. Ima svoj rejting i kredibilitet koji je stekao igrajući u ovoj ligi. Verujemo da možemo da mu pomognemo da se razvija kao igrač, a da opet dobijemo onaj učinak koji je on imao igrajući u ovom takmičenju“, istakao je Milan Rastavac.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter