0
Evrobasket 2022

FOTO: KSS

VLADIMIR LUČIĆ: ‘Da u turnir uđemo jako i pobedom otvorimo takmičenje! Gledamo samo nas!’

Objavljeno: 02.09.22 u 12:52

Prvi izazov za Orlove na Evrobasketu!

Muška A reprezentacija Srbije u četvrtak je doputovala u Prag gde već danas započinje svoje učešće na Evropskom prvenstvu. Prvu utakmicu u okviru grupe D, Orlovi će igrati večeras od 21 čas u “02 areni” protiv Holandije.

U susret prvom duelu na kontinentalnom šampionatu, reprezentacija Srbije je u četvrtak trenirala u Pragu, nakon čega je održana konferencija za medije na kojoj su govorili selektor Svetislav Pešić i kapiten, Vladimir Lučić.

Kapiten reprezentacije Srbije je pred početak takmičenja  duel sa Holandijom izjavio:

– Konačno smo ovde, počinjemo Evropsko prvenstvo protiv Holandije, koja će biti jako motivisana da igra protiv nas. Oni imaju svoje ambicije i snove. Naš cilj je da u turnir uđemo jako odmah i pobedom otvorimo takmičenje. Ako se ne uđe sa pravim pristupom, ovakve utakimce mogu da budu opasne. Pogotovo kada je u pitanju grupna faza. Biće Holanđani jako motivisani i spremni da se nadmeću sa nama, pokazaćemo poštovanje prema njima, ali mi gledamo nas i želimo pobedu na startu – poručio je Lučić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter