0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Trabzonspor

TRABZON MOŽE DA BRINE ZVEZDU: Rezultatski minimalno u Istanbulu, terenski izuzetno ubedljivo! (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.22 u 23:18

Trabzon je u azijskom delu Istanbula savladao minimalnim rezultatom domaću Umraniju i tako upisao treći trijumf u Superligi ove sezone. Rezultatski je to možda bilo mršavo, ali terenski izuzetno dominantno. Domaći su se praktično samo jednom približili golu rivala u prvom delu igre, dok je u nastavku Trabzon krenuo svim silama, pa su prilike padale na obe strane.

 

Ipak, odlučujuća se desila na tačno sat vremena igre, jer je Mahmud Trezege bio koncentrisan, i natrčao na odbijen udarac Bakasetasa, pa tako matirao čuvara mreže koji je odlično odbranio udarac Grka. Potom je i domaćin krenuo ofanzivnije, ali nije mogao do boda, a Trabzon je mogao dosta da uveća prednost, ipak mreže su mirovale.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Trabzon je tako na deobi prve pozicije sa Bešiktašom i Gazijantepom, koji imaju po meč manje, dok je Umranija u zoni ispadanja, sa samo jednim osvojenim bodom u uvodnih pet kola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter