0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PREKINULI CRNI NIZ: U Napretku žele da pobeda protiv Mladosti bude početak boljih igara!

Objavljeno: 02.09.22 u 18:10

Najava lepših dana u Kruševcu!

Očajno su započeli fudbaleri Napretka iz Kruševca sezonu u Mozzart Bet Superligi – na čak sedam uzastopnih mečeva nisu uspeli da zabeleže pobedu. Ipak, svakoj seriji kako dobrih, tako i loših rezultata dođe kraj, pa su Čarapani u 9. kolu domaće lige došli do pobede nad ekipom Mladost GAT, rezultatom 1:0.

Ekipa Dušana Đorđevića svoj ovosezonski put u 10. kolu Mozzart Bet Superlige nastavlja u Subotici na gostovanju Spartaku, koji u avgustu nije znao za pobedu.

U Kruševcu, međutim, ostaju svesni svoje situacije i jasno im je da će za beg iz opasne zone tabele biti potrebni dobri rezultati u kontinuitetu.

Pred meč u Subotici govorili su trener Kruševljana, Dejan Đorđević, te fudbaler Napretka, Petar Mićin.

– Raspoloženje se popravilo, ali ja sam rekao igračima da mi ništa epohalno nismo uradili. Da, pobedili smo u utakmici koja nam je bila svojevrsno finale, ali ne ono koje označava kraj nego ono koje treba da bude početak boljih izdanja, počeo je šef stručnog štaba Čarapana.

head coach Dusan Djordjevic
Fudbal-Vojvodina v Napredak-Mozzart Super League Season 2022/2023
Novi Sad, 10.07.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

– U Subotici nas očekuje mnogo težak zadatak, jer Spartak ima i kvalitetnu igru i pojedince za nju. Mi moramo da razmišljamo pre svega o nama, da iskoristimo pravi momenat, jer kriza je iza nas i puni vere putujemo na sever, zaključio je Đorđević.

Mićin smatra da je momentum na strani njegove ekipe, s obzirom na pobedu u prošlom kolu.

-Konačno smo pobedili i sada idemo u Suboticu na megdan timu koji se nalazi u rezultatskoj krizi. Verujem da će momentum biti na našoj strani, jer mi u meč ulazimo posle trijumfa, a oni posle poraza, rekao je Mićin.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter