5
Domaći fudbal

from left Guelor Kanga Kings Kangwa Nemanja Milunovic Head coach Milos Milojevic Slavoljub Srnic Crvena Zvezda v Javor Ivanjica, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic on August 27, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POTPUNI PREOKRET NA MARAKANI: Crvena zvezda odbila ponudu za svog univerzalca, očekuju se i dva potpisa!

Objavljeno: 02.09.22 u 16:09

Pune ruke posla za rukovodstvo crveno-belih.

U toku dana pojavila se informacija da je fudbaler Crvene zvezde, Slavoljub Srnić na pragu prelaska u ruski Ural. Međutim, kako prenosi MaxBet Sport od ovog transfera neće biti ništa.

Odlučili su se čelni ljudi Zvezde da zadrže požrtvovanog momka iz Šapca i da ga nagrade novim ugovorom. Naime, Srnić bi trebalo da potpiše novi ugovor koji će ga obavezati za šampiona Srbije sve do juna 2024. godine.

BELGRADE, SERBIA – AUGUST 23: Slavoljub Srnic (R) of Crvena Zvezda in action against Tjaronn Chery (L) of Maccabi Haifa during the UEFA Champions League Play-Off Second Leg match between Crvena Zvezda v Maccabi Haifa at Rajko Mitic Stadium on August 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Podsećamo, borbeni fudbaler je već par puta napuštao Marakanu, a poslednji put u januaru 2019. godine kada je prešao u španski Las Palmas. U Zvezdu se vratio u krajem 2020. kao slobodan igrač.

Sa druge strane, Seku Sanogo, kojem uskoro ističe ugovor, najverovatnije će dobiti ponudu za produžetak saradnje. Novim ugovorom iskusni fudbaler iz Obale Slonovače ostao bi na stadionu Rajko Mitić još godinu dana.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

5 Komentara

  1. Gledajući kako igra Grafičar stiče se utisak da su oni Zvezda, a zvezda Grafičar. Zašto je politika Zvezde da uvozi fudbalere iz Afrike umesto da pravi sopstvene domaće igrače, ako treba uložiti pare ja bih uložio u vrhunske kondicione trenere, jer kod nas nije problem u kvalitetu nego u fizičkoj spremi. Zvezda ima snage za jedva 60 min. Zašto ?

    0
    0
    Odgovori
    • Ja bi ga prodao samo tako jos ako dodje ado ja ne bi ni sa sanogom produzavao ugovor a ne ovog da zadrzavam. Ne zato sto je bilo ko los mada nisu ni jedan ni drugi trenutno bas u velemajstorskoj formi nego da se rastereti budzet i da sansa veljku nikolicu pa i stankovicu. Previse igraca. Jos bi najbolje bilo da ode ben jer koliko se secam on ima oko 700k to je astronomski a imamo uz bukarija brzog i jakog mistafu kojem treba dati sansu. 3 igraca na jednoj poziciji je puno i za Bajern koji igra i vise utakmica od nas a kamoli za nas. Treci igrac moze samo da bude neko od 18 godina. Pod hitno prodavati, pokazuju nasi strucnjaci i da umeju da kupe ali da prodaju slabo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter