2
Domaći fudbal

Foto: Twitter/@FKPartizanBG

PENAL NIJE PROMAŠIO SAMO ONAJ KOJI GA NIJE ŠUTIRAO: i Bibras Natho! (22/22) (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.22 u 09:13

Bibars Natho je na drugom uzastopnom okršaju večitih rivala u Humskoj, ponovo zatresao mrežu.

Izraelac je ovog puta bio siguran na sebi svojstven način, odnosno sa bele tačke. Takođe, razlika je što je u 165. večitom derbiju postigao gol za prednost od 1:0, a sada je poravnao. Nakon dobre partije, pri

„Bio je dobar derbi, odigrali smo kvalitetnu utakmicu, oba tima pokušala su da igraju fudbal sa željom da slave. Nismo dobro otvorili meč, ali pošto smo primili gol počeli smo da podižemo nivo i igramo sve bolje i bolje kako je susret odmicao. Imali smo dobre prilike da postignemo još jedan pogodak i slavimo, ali nismo uspeli i rezultat je ostao 1:1″ počeo je Natho.

Crno-beli su u drugom poluvremenu protiv večitog rivala pokazali kako treba da izgleda igra vicešampiona Srbije, koji se trenutno sa utakmicama manje nalazi na osmom mestu.

„Svaka utakmica je različita, ali u drugom delu izgledali smo dobro. Napadali smo i pokušali da kontrolišemo loptu. Otvorili smo sezonu na loš način, donosili neke loše odluke. Bili smo pod velikim pritiskom, nije lako igrati ovakve utakmice. Naš posao je da budemo bolji iz dana u dan„.

Jedan je od retkih fudbalera koji ne potvrđuje izreku da „penal nije promašio samo onaj koji ga nije šutirao“, jer ne zna za promašaj sa bele tačke u crno-belom dresu. Zanimljivo je da izveo čak 22 penala za Partizan i svaki put bio precizan. Zaista podatak za divljenje.

Naravno, neću otkriti moju tajnu! Srećan sam zbog gola, dajem sve od sebe i tako ću igrati i u nastavku.“

Nisu se igrači Partizana složili sa tim da je Crvena zvezda bila favorit u Humskoj, a Natho je znao da neće izgubiti.

„Znali smo i pre početka meča da smo minimum egal sa Crvenom zvezdom i to smo pokazali na terenu.

Na pitanje da li vidi Partizan u borbi za titulu, jer crno-beli još uvek zaostaju za Zvezdom 7 bodova, rekao je:

„Teško je govoriti o tituli, još je rano za to. Moramo da se vratimo na pravi kolosek i počnemo da pobeđujemo, kao prethodne sezone. Nadam se da dolaze bolja vremena. Daleko je pričati o lovoru, korak po korak.“

Natho je za kraj istakao da je kao i uvek, oduševljen podrškom navijača Partizana na derbiju za nama.

„Moram da pohvalim naše navijače, na derbiju je bila izuzetno dobra atmosfera. Grobari su nas bodrili svih 90 minuta, gurali nas napred i dali nam veliki vetar u leđa. Bilo je veoma lepo to osetiti i doživeti. Derbi nam je pokazao da smo u ovome zajedno, takođe, u ovom teškom momentu kad smo u krizi, da možemo da se vratimo u igru, čak smo bili veoma blizu pobedi.“ zaključio je.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter